Ioga Infantil.jpg

Ioga Infantil

Oferim sessions de Ioga Infantil per a nenes i nens de 3 a13 anys.

El Ioga és una disciplina que ajuda als infants a mantenir-se com a éssers saludables en contacte amb la seva essència mentre creixen i s’integren a la societat.

 

Els infants més menuts viuen el moment en la seva totalitat. Aquesta capacitat es va perdent a mesura que es fan grans. La formació escolar i la societat estimula sobretot la ment racional perquè adquireixin quanta més informació millor. Si hi afegim l’entrada de la tecnologia a les nostres llars estem impulsant als infants a viure, cada vegada més aviat, enfocats a l’exterior descuidant els aspectes corporals i energètics que connecten amb un mateix. Sovint aquest estil de vida provoca un augment de les tensions emocionals i corporals, ja en els infants, que sovint es manifesten com intranquil·litat, dispersió, ansietat, baixa autoestima,problemes de relació... actualment observem l’augment de diagnòstics mèdics,com el TDAH.

 

El Centre ofereix als menuts Ioga Infantil basat en el Kundalini Ioga. És una disciplina que treballa amb precisió, sincronitzant els aspectes corporal, mental i emocional contribuint a un desenvolupament integral. En els infants el Ioga augmenta les capacitats motrius, afavoreix la confiança en un mateix, millora la capacitat d’escoltar, de comunicar-se i de concentrar-se, ajuda a l’infant a conèixer el propi cos i a aprendre a escoltar-lo i a relaxar-lo.

 

En les sessions es treballa amb moviments i postures corporals, exercicis respiratoris, posicions de mans, relaxació, sons, mantres o cants. Aquests elements s’introdueixen, dins d’un ambient lúdic i màgic, amb una atmosfera prèviament ideada i preparada segons l’edat del grup. La comunicació professor-alumnes i entre companys s’efectua a través dels contes, fantasia, jocs, relats, cants... on sempre es troba un rerefons de valors humans per reflexionar o connectar amb l’ésser intern i preciós que són.