20180520_120056.jpg

Teràpia de Flors de Bach

«Quan permetem que el dubte, el desànim o la por creixi dins nostre, ens tornem susceptibles davant les influències externes. Per tant, la veritable causa que s’amaga darrere la malaltia és l’estat de la ment, molt per sobre de la constitució física. La curació real no s’assoleix “atacant” la malaltia sinó omplint el cos amb les precioses vibracions de la nostra naturalesa superior, en presència de la qual la dificultat es fon com la neu sota el sol. »Dr. E. Bach.(1886-1936). Metge, investigador i descobridor-creador del sistema que porta el seu nom.

 La Teràpia amb Flors de Bach es realitza mitjançant consultes individuals en les que a través de la parla s’avalua els estats interns (emocionals i mentals) per on passa la persona. A partir d’aquí,  es determina i es prepara una fórmula personalitzada amb les essències apropiades a cada cas i que el pacient s’emporta per prendrediària i regularment. Acostuma a donar molt bons resultats a qui ho pren adequadament i també és molt efectiva en els infants. En alguns casos amb criatures, però, es fa necessari que un progenitor (o els dos) segueixin també una teràpia floral.

Les essències de Flors de Bach no pertanyen a la farmacologia. És una teràpia de les anomenades energètiques o vibracionals per l’absència de compostos químics. No presenten, en cap cas, efectes secundaris i poden ser ingerides per nadons, embarassades, ancians o persones medicades.

Indicat  en qualsevol trastorn emocional: depressió, estrès, tristesa, irritabilitat, shock traumàtic, pors... amb qualsevol de les seves repercussions físiques o mentals.