Acupuntura

Per a fer un petit esbós del tractament amb Acupuntura i Moxa xineses utilitzem frases freqüents dels pacients dins la consulta:

“-Mentre estic sobre la llitera amb les agulles posades entro en un estat de tranquil·litat i calma.” Principi d’alleujament de l’estrès corporal i mental.

”-Sento un formigueig suau en alguns llocs del cos, i això que jo estic quiet i les agulles també”. Principi de circulació d’energia pels canals del cos.

“-Aquests dies em trobo millor que abans... no sé si és l’acupuntura, potser és que ara estic passant una bona temporada” Principi d’autoregulació i d’autocuraciónatural del cos que es percep com a benestar natural.

      

L’Acupuntura i Moxa Xinesa estimula la circulació d’energia pels diferents canals energètics (meridians) a fi de restablir el flux energètic del cos i activar el seu propi poder curatiu.

El cos té poder d’autocuració itreballa constantment per a mantenir-lo. Si l’ajudem obrint el pas allà on hi ha bloqueig i regulant l’excés o manca d’energia, l’alleugerim de l’estrès intern i l’equilibri es restableix abans, de manera natural.

Tenint en compte tots els símptomes físics, mentals, emocionals i l’entorn en què viu la persona es determina un diagnòstic, propi de la Medicina Tradicional Xinesa, per realitzar un tractament mitjançant  l’Acupuntura, i de vegades consells o guia alimentaris, Fitoteràpia i els hàbits saludables.

Indicat per alleujar qualsevol trastorn del sistema nerviós, muscular, articular, circulatori, digestiu, reproductor,..